Sardinky s maslom a pohánkou na konzumáciu po tepelnej úprave 115 g
Kód: 1066Podrobný popis
- Výrobca: Konzerváreň La Belle-Iloise, ZA Plein Ouest, 56 170 Quiberon, Francúzsko
- Zloženie: Sardinka európska (Sardina pilchardus) (69 %), maslo (mlieko) (14 %), voda, opečená pohánka (4,9 %), morské riasy, ocot jablčný, slnečnicový olej, bylinky, zemiakový škrob, citrónová šťava, olej z hroznových jadierok, jedlá soľ.
- Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1080 kJ/260 kcal, tuky 20 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9,99 g, sacharidy 3,1 g, z toho cukry <0,1 g, bielkoviny 16,6 g, soľ 1,05 g
- Lovná oblasť: Severovýchodný Atlantik FAO27
- Spôsob produkcie: Odlov v mori
- Lovné zariadenie: Kruhové záťahové siete a čerene
- Kód závodu: FR 56.186.004 CE
- Krajina pôvodu: Francúzsko
- Hmotnosť: 115 g
- Dovozca/Distribútor v SR: FiMeCo, s.r.o., Tomášikova 50E, 83104 Bratislava, IČO: 50628119
Najprv neotvorenú plechovku opláchnite pod tečúcou teplou vodou, obsah sa bude ľahšie vyberať. Tieto sardinky môžete ohrievať niekoľkými spôsobmi:
- Na panvici: prehrievajte sardinky 3-4 minúty na veľmi miernom ohni s občasným miešaním, aby ste zachovali jemnú štruktúru rybieho mäsa.
- V mikrovlnnej rúre: približne 1 minúta na 500 W.
- V rúre: predhrejte na 180 °C a prehrievajte sardinky s maslom asi 7 minút v miske alebo 10 minút zabalené v papieri na pečenie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár