Sardinky s maslom a pohánkou na konzumáciu po tepelnej úprave 115 g

Kód: 1066
8,24 € 7,17 € / 100 g
Skladom

Kúpte 5 rovnakých plechoviek a získajte zľavu 10 %.

Chutný recept s nádychem extravagancie! Bohatý recept kombinujúcí sardinky s opečenou pohánkou a maslom. Ohriate pripomínajú vôňu palacniek v Bretónsku ... nechajte se tam preniesť! 

Detailné informácie

Podrobný popis

  • Výrobca: Konzerváreň La Belle-Iloise, ZA Plein Ouest, 56 170 Quiberon, Francúzsko
  • Zloženie: Sardinka európska (Sardina pilchardus) (69 %), maslo (mlieko) (14 %), voda, opečená pohánka (4,9 %), morské riasy, ocot jablčný, slnečnicový olej, bylinky, zemiakový škrob, citrónová šťava, olej z hroznových jadierok, jedlá soľ.
  • Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1080 kJ/260 kcal, tuky 20 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9,99 g, sacharidy 3,1 g, z toho cukry <0,1 g, bielkoviny 16,6 g, soľ 1,05 g
  • Lovná oblasť: Severovýchodný Atlantik FAO27
  • Spôsob produkcie: Odlov v mori
  • Lovné zariadenie: Kruhové záťahové siete a čerene
  • Kód závodu: FR 56.186.004 CE
  • Krajina pôvodu: Francúzsko
  • Hmotnosť: 115 g
  • Dovozca/Distribútor v SR: FiMeCo, s.r.o., Tomášikova 50E, 83104 Bratislava, IČO: 50628119

Najprv neotvorenú plechovku opláchnite pod tečúcou teplou vodou, obsah sa bude ľahšie vyberať. Tieto sardinky môžete ohrievať niekoľkými spôsobmi:
- Na panvici: prehrievajte sardinky 3-4 minúty na veľmi miernom ohni s občasným miešaním, aby ste zachovali jemnú štruktúru rybieho mäsa.
- V mikrovlnnej rúre: približne 1 minúta na 500 W.
- V rúre: predhrejte na 180 °C a prehrievajte sardinky s maslom asi 7 minút v miske alebo 10 minút zabalené v papieri na pečenie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola